Julfest

I fredags var jag på julfest med jobbet. Det var lite jobbigt i början eftersom musiken var väldigt hög, och man kunde inte höra varandra prata. Eller ja, jag kunde inte – vet inte om det är språket eller om jag helt enkelt hör lite dåligt. (Tror ärligt talat att jag hör lite dåligt, för det händer i Sverige också.) Men sedan kom showen igång, och då spelade det ju inte så stor roll.

Vi var på en dragshowclub där vi fick se en show, och fick tre-rätters middag. Jag är väldigt kräsen, så tyckte väl maten var så där. Förrätten fanns inget jag gillade alls, så jag tog en ”shrimp cocktail” som en kollega fick, huvudrätten var en okej köttbit, men inte direkt något jag skulle beställt om jag haft andra val. Efterrätten var ”red velvet cheesecake”, vilket lät intressant, men var inte riktigt vad jag förväntade mig. Trodde på något sätt att det skulle vara en cheesecake med lite red velvet smak, men det var cheesecake och red velvet cake i fyra lager. Okej, men alldeles för sött!

Själva dragshowen var riktigt rolig, och artisterna var väldigt duktiga. British Viking blev lite skrämd när första artisten kom fram eftersom ljudet var väldigt högt, och sprattlade som bara den där inne – men vande sig rätt snart.

Allt i allt var det en bra kväll, men jag gick hem strax efter 23, eftersom jag precis hade jobbat tre nätter i rad och var väldigt trött.

En bild från julfesten. Hade en snygg klänning från HM, men kom mig aldrig för att ta en helbild. Ska försöka nästa gång jag har den, för den var riktigt snygg!


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.