En hamburgare!

Vi gjorde inget större på Valentine’s Day i onsdags, mer än att jag lagade oss en god middag. Men igår gick vi till vår favoritrestaurant tillsammans med Robins föräldrar för att fira lite dagen efter. Även möjligtvis en av de sista chanserna att gå ut på middag innan bebis kommer. Hoppas hinna någon mer gång, men man vet ju aldrig!

Jag ville mest bara dela med mig av den helt insane hamburgaren som Robins pappa beställde. Den hade inte bara en skiva hamburg-kött mellan bröden, utan även en liten steak(!) och brisket! En annan förstår inte att det ens går att få i sig så mycket mat på en gång.

Här är en bild på monstret.

Lycka till att få i dig allt detta!

Jag hade min vanliga sirloin steak, och den var lika god som vanligt. Det är ett steakhouse som blivit vår favoritrestaurant nämligen. Ett annat ställe vi gärna går till är en italiensk restaurang, men nu när jag har graviditetsdiabetes känns det onödigt att gå till ett ställe där de mest serverar pasta och pizza!

Vi hade i alla fall en jättetrevlig kväll med Robins föräldrar, och jag slapp laga mat – vilket alltid är ett plus!


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.