Baby Shower (igen!)

Idag hade Robins mamma och syster arrangerat en baby shower för mig. Det var dock ingen överraskning eftersom de behövde kolla med mig innan vad jag får och inte får äta etc, plus att de inte känner mina vänner så de ville veta vilka som skulle bjudas in. Men det var lika roligt utan att bli överraskad. (Jag är inte så förtjust i att bli överraskad i alla fall.)

Det hade fått tag på en så otroligt fin tårta! Jag älskar ugglor, så det kunde inte ha blivit så mycket bättre. Eller jo, om jag faktiskt fått äta tårtan…

Fick så otroligt mycket fina kläder till bebis av alla, och lite smått och gott annat roligt. Får se om jag orkar ta kort på något av det någon gång. Tror att i framtiden kanske bloggen får ha OOTD (outfit of the day)! Inte för mig alltså, utan för bebis… Hennes garderob är nog redan större än min!

Hade jättetrevligt med alla som kom, och vi spelade lite spel; som gravidbingo, sätta nappen på bebis och gravidcharader.

Mamma hade skickat dem en gammal bild på mig som bebis. Alltså, jag känner inte ens igen mig själv på den bilden!

En bild på bordet med all maten.

En överblick av maten i sig.

Den otroligt fina tårtan!

En närmare bild på den urgulliga ugglan!


Kommentarer

Baby Shower (igen!) — 1 kommentar

Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.