Veckoplaner (Vecka 8)

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Var helt slut efter baby shower igår, så jag gick och lade mig tidigt – och trots det har jag varit så otroligt trött hela dagen idag att inget blivit gjort. Får hoppas på mer energi till veckan, för jag har en hel del som behöver göras.

Måndag: Ctg-kurva på morgonen. Amningskurs på eftermiddagen. Vi skulle egentligen varit på den i fredags, men den krockade med ultraljudet.

Tisdag: Inga konkreta planer. Får ta tag i lite av sakerna på den lilla att-göra listan.

Onsdag: Ctg-kurva på morgonen. IKEA efter det för att köpa madrass till spjälsängen och lite annat smått och gott. Och äta svenska köttbullar förstås.

Torsdag: Det kommer en så kallad Health Visitor på besök. Det är en sorts extra-utbildad barnmorska som man tydligen kommer ha kontakt med under de första fem åren om man har funderingar eller problem med bebis. Första gången jag träffar henne, så hoppas att vi klickar!

Fredag: Tillväxtultraljud! Träffar specialisten igen, och hoppas på goda nyheter och att bebis får stanna inne ett tag till. Ska även träffa dietisten angående graviditetsdiabetesen. Vi kollar bara igenom mina värden för senaste veckorna, och hittills har det inte varit några problem.

Lördag: Vi ska på dop för våra vänners dotter.

Söndag: Inga konkreta planer. Blir mer från lilla att-göra listan. Alternativt ta det lugnt, beroende på hur trött jag är.


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.