Veckoplaner (vecka 9)

Det har varit relativt lugnt i helgen. Igår, lördag, var vi på dop för våra vänners dotter, vilket var trevligt. Mindre trevligt var att jag stupade tidigare på dagen när jag skulle skynda över vägen. Tydligen funkar det inte att skynda sig när man är i vecka 36+. Tappade balansen totalt och stöp i backen mellan ett par bilar (som stod still som tur var eftersom det var rödljus). Men sedan dess har jag haft otroligt ont i armar, axlar och nacke, plus knät som gick i först.

Idag, söndag, har jag mest tagit det lugnt pga smärtan. Var på ctg på morgonen, och allting såg bra ut i alla fall.

Så, vad väntas i nästa vecka?

Måndag: Ska kanske åka och handla lite av det sista som behövs. Har sett ett babybad som jag vill köpa eftersom det går att fälla ihop, och vi har dåligt med plats hemma. Behöver även ett regnskydd till vagnen.

Tisdag: Ctg-kurva på morgonen. Eftermiddagen ska vi kanske titta på en bil.

Onsdag: Packa BB-väskan och se till att allt är så förberett som möjligt inför bebis.

Torsdag: Igångsättning! Ska ringa sjukhuset kl 07.00, och får då tiden jag ska åka in. Oftast är det direkt på morgonen, men om de har mycket den dagen kan det bli lite senare.

Fredag/Lördag/Söndag: Lär spenderas med att försöka få fram en bebis/på sjukhuset.

Saker som måste göras innan torsdag men jag inte vet vilken specifik dag; fixa klart bebis rum, montera ihop skötbordet, veckohandla så att Robin har mat när jag är borta + lite snacks/dricka att ha med till sjukhuset, inhandla annat som behövs inför bebis ankomst. Om jag orkar/hinner; laga lite matlådor för när jag kommer hem från sjukhuset, och städa lägenheten så att det är rent när jag kommer hem.

Spännande vecka på ingång! Känner mig lite smått stressad, och definitivt nervös inför igångsättning… Men förhoppningsvis ska allt gå bra!


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.