Vi är med bil!

Åkte och tittade på en bil idag, och efter lite funderande bestämde i oss för att köpa den. Jag hade inte särskilt höga krav på en bil; 5-dörrars, Isofix och plats för barnvagn i bagagen. Denna bilen fyller alla punkter och några till.

Det är en Mercedes-Benz A180, 2.0 diesel från 2006. Jag gillar att den är lite högre, då det känns som att man får lite bättre översikt på vägen. Gillar även att den är rymlig utan att vara en stor bil. Definitivt ett plus på små, engelska vägar!

Vi har inte fått hem den ännu eftersom de ska besikta och serva den åt oss först. Hoppas att den är klar imorgon, annars får Robin ta emot den på fredag medan jag är på sjukhuset.

Är i alla fall nöjd att vi nu har en bil där allt får plats med bebis snart här. Sedan får man ju hålla tummarna för att det är en bra bil, man vet ju aldrig när det är begagnat – men hoppas på det bästa!


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.