Tiden går

Oj, vad tiden rinner iväg när man är hemma med en liten. Jag vill hela tiden skriva om vad som händer, men hatar verkligen att skriva på mobilen och tror jag haft igång datorn en enda gång sedan vi kom hem från sjukhuset. Har dock insett att jag nog får lära mig skriva på mobilen ändå om jag vill få det gjort. Så testar nu medan jag sitter här med en bebis sovande på mitt bröst.

Elizabeth är nu drygt sju veckor gammal och amningen funkar bra, hon går stadigt upp i vikt och väger nu ungefär som en medelnyfödd. 50 cm lång och 3480 gram (jämfört med 44 cm och 2060 gram som nyfödd).

Just nu är hon in en period där hon vill amma näst intill hela tiden, och helst bara sova på mig. Vilket är både gulligt och frustrerande. Hon vaknar nästan alltid om jag lägger ned henne, så får väldigt lite gjort om dagarna. Hoppas dock att det är en övergångsperiod och att det går över snart.

Ska försöka skriva lite om vad vi gjort de senaste veckorna under de närmaste dagarna, och sedan försöka fortsätta att uppdatera regelbundet.

Planer det närmaste; första barnvakten, besök av syster från Sverige, besök av bror från Sverige (ej samtidigt).

Hoppas ni vill hänga med på vad Elizabeth och jag gör här i England. Ska definitivt försöka bli bättre på att uppdatera!


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.