Helgen

I torsdags gick ju Robin och jag på bio medans hans mamma satt barnvakt för Elizabeth. Jag var orolig innan, men det gick faktiskt över förväntan. E sov genom större delen av kvällen, vaknade och tog flaskan utan problem, och somnade sedan om igen. Kunde inte gått bättre!

På lördagen kom min syster Hannah på besök, och vi har haft en jättetrevlig helg även om vädret varit grått och tråkigt. Eftersom hon bara var här i två heldagar så hann vi inte så mycket, men vi hann gå ut på lunch och shoppa på Primark. Och så en del bebismys förstås.

Vi var på ett ställe som heter Conto Lounge och åt lunch på söndagen. Vi valde båda tapas, och det är lika gott varje gång. Elizabeth vaknade som vanligt samma minut som maten serverades, men som tur var gick det att äta med en hand.

Hannah åkte hemåt Sverige idag, så nu är vi ensamma hemma igen när Robin jobbar. Det har varit kul att ha besök över helgen, och det känns alltid så tyst och tomt precis efter gästen/erna åkt.

Det är i alla fall bara en vecka kvar nu tills min bror Isak kommer på besök. Men det är nog sista gästen på ett tag (som jag vet om i alla fall). Ska börja planera min och Elizabeths resa till Sverige i sommar, och då kan vi förhoppningsvis träffa många andra i familjen.


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.