Inget gjort

Får absolut ingenting gjort på dagarna, vilket är lite frustrerande. Elizabeth ammar mycket och när hon väl sover gör hon det helst på mig, och försöker jag lägga ned henne så vaknar hon nio gånger utav tio.

Samtidigt vill jag inte klaga för mycket, för jag älskar det lilla livet, och det är ju samtidigt ganska mysigt att ha henne sovande hos sig. Men det hade varit skönt att kunna städa och plocka lite! Kanske till och med få något gjort på datorn. Hoppas att det blir lite bättre när hon blir äldre. Just nu är hon svår att lägga ifrån sig oavsett om hon är vaken eller sover. Babygymmet är intressant i ca 2 minuter, och ligger hon ensam i säng/babynest så skriker hon bara.

Sover i babynestet för ovanlighetens skull.

Det enda stället hon är nöjd att ligga på är skötbordet, hon älskar mobilen vi köpte på Ikea som hänger där. Men självklart kan jag inte lämna henne ensam på skötbordet, så det är föga hjälp! Funderar på om det går att fixa något så att vi kan flytta den mobilen hon älskar och på något sätt fästa den vid babysittern eller något – då kanske jag skulle kunna få snabbt ta disken eller något i alla fall utan att hon skriker haha!

Får fortsätta jobba på att få henne att ta sina tupplurer i babynestet istället för på mig, och hoppas att hon tycker babygymmet är lite roligare i framtiden. Tills dess får jag helt enkelt njuta av allt bebismys jag får, det är ju ganska mysigt ändå.

Bebismys med sovande bebis.


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.