Snart 5 kilo!

I måndags gick Elizabeth och jag bort till vårt närmaste Children’s Center. En gång i veckan har de en ”Healthy Baby Clinic” då man kan komma in och få sin bebis vägd. Tråkigt nog kollar de aldrig längden här, nästa gång de kollar längd är vid 10 månader!

Elizabeth är i alla fall 4,9 kilo tung nu, så vi närmar oss 5-kilossträcket!

Vi har varit ensamma ett par nätter nu eftersom Robin behövde åka bort på jobb. Första gången vi varit ensamma på natten, vilket har gått bra men har känts lite konstigt.

Eftersom E inte gärna vill läggas ned någon längre stund var Robins föräldrar snälla och bjöd på hemgjord pizza på måndagskvällen.

I söndags var vi i Salisbury hos Robins mormor. Hon frågade honom när han ska göra en ärbar kvinna av mig och gifta sig… Hahaha! R och E testade även hennes permobil!

Och Bailey tyckte det var en bra idé att svalka av sig i den lilla dammen. Suck!

Igår, tisdag, var vi på babysim och jag tror Elizabeth gillar det. Kommer nog bli ännu roligare när hon lär sig plaska själv och kan greppa leksakerna.

Idag ska vi in till shoppinggatan eftersom jag behöver handla lite och ska till optikern för ett ögontest. Tycker det känns som att jag behöver nya glasögon, men vi får se vad testet visar!


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.