Havsbad och Camping

Idag åkte vi nedåt Göteborg eftersom vi ska till Liseberg imorgon, och vi ville slippa åka tur och retur samma dag, särskilt med en liten bebis. Så vi har hyrt en liten villavagn på en camping utanför Göteborg där vi ska bo över natten.

Viggo och Moa (Elizabeths kusiner) tycker det är hur häftigt som helst, och det har varit riktigt kul. Efter att vi checkat in åkte vi bort till en liten pizzeria och åt, inte den bästa pizzan – men helt ok. Det var gångavstånd ned till havet från campingen, så framåt kvällen tog vi en promenad ner och kusinerna badade med mamma medans Elizabeth och jag tittade på. Det är så fint nere på västkusten!

Kvällen spenderades med att spela Yatzy och se film. Imorgon blir det Liseberg!

Elizabeth i vagnen nere vid havet.

Så här roligt har man när man spelar Yatzy!

Baby-selfie.

Moa och Viggo poserar utanför villavagnen.

Syskon på väg ner till havet.

Viggo, Moa och mamma är modiga.

Stranden.

Kväll på västkusten.

Viggo och Moa poserar efter att ha simmat i havet.

 


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.