Tänder & Fullt Upp

Det har varit full rulle i veckan med olika saker. I måndags var nog enda dagen vi inte gjorde något utöver att åka och handla lite. Har dessutom mått ganska kasst, och är fortfarande inte helt bra. Förra veckan fick jag feber och sedan dess har jag börjat hosta och haft så otroligt ont i halsen. Inatt kunde jag inte ens sova på grund av hur ont jag hade. Tror aldrig jag haft så ont i just halsen!

I tisdags träffade jag en väninna från jobbet för en fika på Conto Lounge. De har den godaste morotskakan jag vet! Kul att höra hur det är med alla på jobbet också, även om nyheterna mest är tråkiga. (Mycket som inte funkar bra på arbetsplatsen just nu.) Efter det var Elizabeth och jag iväg med en annan kompis och hennes två-åriga dotter på en sånglektion på ett äldreboende. Barnen och de äldre får ha en lektion tillsammans, och det är jättetrevligt – men tyvärr tycker Elizabeth inte så mycket m det. Jag tror det är lite för högljutt. Hon skulle nog tycka bättre om det när hon är lite äldre.

På onsdagen träffade jag en annan vän från jobbet, denna gång hemma hos henne. Och idag träffade jag en tredje vän från jobbet, fast hon slutade för ett par månader och jobbar nu på ett annat ställe. Vi träffades nere vid stranden och tog en promenad, sedan åt vi lunch på ett café. Var inte så imponerad av maten om jag ska vara ärlig, även om det var ett trevligt café annars.

Stranden med Old Harry Rock i horisonten.

Strandpromenaden, Bournemouth är bortåt där man börjar se bebyggnad uppe på klipporna.

Imorgon ska jag kanske ta en tur ner till Primark med Robins mamma för att titta lite smått på julklappar. Men det beror lite på, för jag väntar på en leverans, så jag måste vara hemma till den kommer. På kvällen blir det bara jag och Elizabeth hemma, för Robin ska ut på avskedsfest med några (snart) fd kollegor.

Helgen hoppas jag blir lugn. Vill bli av med den här förkylningen nu!

Just det! Och Elizabeth har fått sina första två tänder! De bröt igenom för några dagar sedan, och jag vill inte jinxa något – men sedan dess har hennes sömn blivit mycket bättre på kvällarna. Hoppas verkligen att det har vänt nu!

Inte bästa bilden, men man kan skymta tänderna nere i gommen.


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.