Halloween 2018

Första Halloween firades med en liten mini-Halloweenfest i vår lilla mamma/baby-grupp. Det är tre av oss kompisar som har barn i något liknande ålder. Elizabeth är yngst, sedan har vi Phoebe som är 1,5 och Isabel på lite drygt 2.

Elizabeth får kanske inte så jättemycket ut av våra lekträffar ännu, men hon tycker ändå det är kul att titta på andra barn och äta leka med deras leksaker. Och jag tycker det är skönt att träffa andra vuxna att prata med under dagarna!

Idag hade vi alla med lite olika saker hem till Phoebe, och barnen fick leka en stund medan vi mammor pratade och drack en kopp te. Vi gjorde hemgjorda pizzor till lunch, och fikade.

Jag hade gjort lite Halloween-tema grejer; clementine-pumpor, bananspöken och chokladbollsspindlar.

Har alltid älskat Halloween, och hoppas att vi kan ha det som tradition att vi firar ihop. Barnen är så små att de bryr sig ju inte så mycket just nu, men tänker att de kommer gilla det mer i framtiden. Innan dess, så gillar i alla fall jag det! Vet inte varför jag gillar Halloween så mycket, det är ju egentligen ingen stor grej i Sverige heller. Kanske lite mer nuförtiden, men när jag var barn kan jag inte minnas att vi någonsin gjorde något.

Oavsett, så har vi i alla fall haft en bra dag idag! Imorgon ska vi sticka till Children’s Centre och väga Elizabeth, och sedan ska jag försöka städa och plocka lite inför helgen. Vi kommer behöva spendera större delen av helgen med att plocka ur bokhyllor och skåp i vardagsrum och kontor, eftersom på måndag kommer de och ska lägga nytt golv!

Glad Halloween!

Hon hade vingar en liten stund…

Elizabeth lyckades ta sig in i Phoebes tält och verkade inte vilja gå därifrån.

”Nej, mamma. Jag tänker INTE titta på dig när du ska ta kort.”

Första Halloween!

Sötaste pumpan.

Pizza med happy-face.

Pizza med ansikte (typ) (om du kisar kanske).

Bananspöken.

Clementine-pumpor.

Chokladbollsspindlar.

Halloweengott.


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.