Första julfirandet

I helgen var det dags för årets första julfirande. Lite tidigt kanske, men vi åker till Sverige om mindre än två veckor nu, och det var enda gången både vi och Robins föräldrar var lediga!

Normalt firar vi med Robins syster och hennes man också, men de bor några timmar bort och kunde inte komma ned i helgen. De hade dock lämnat alla julklappar förra gången de var här, så Elizabeth hade så det räckte och blev över.

Uppklädd till jul.

Vi åt kinamat, pratade och öppnade paket. Det var hur trevligt som helst!

Elizabeth tyckte nog nästan att inslagspapperet var roligast, men hon var ändå ganska nöjd med sina presenter. Flera stycken med ljus och ljud, vilket hon älskar – men vi föräldrar kanske tycker är aningen mindre roligt.

Elizabeth med hennes julklappar dagen efter.

Nästa julfirande på listan är på söndag med våra vänner. Jag ska bjuda på svenska köttbullar och prinskorv, och barnen ska ge varandra julklappar.

Andra planer denna vecka är tjejkväll med mina väninnor imorgon kväll här hos oss (eftersom Elizabeth är svår att lämna just nu, jag var på bio i fredags och hon grät i stort sett hela tiden hemma med Robin). På onsdag ska vi till ett ställe som heter Farmer Palmers med kompisarna (det är typ en gård med djur och olika lekställen), och på fredag ska jag kanske sticka in till specialskolan där jag jobbade förr, för att titta på deras lilla julmarknad med saker eleverna gjort.

Behöver även försöka hinna till Primark och en annan affär för några sista julklappar och ett par grejer jag behöver. Pust! Mycket att göra/hinna nu innan Sverigeresan!


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.