Ny soffa!

Som jag skrev i måndags så har vi äntligen köpt en ny soffa! Detta med soffa har alltså varit en lång följetong sedan jag flyttade till England.

När vi köpte lägenheten för snart 3,5 år sedan så lämnade de förra ägarna en del grejer (vilket var väldigt hjälpsamt, så klagar inte!), bland annat deras soffa och fåtölj. Från början var planen att göra oss av med den direkt, eftersom den inte direkt var i min smak. Alls. Jag hade med mig en soffa från Sverige som vi skulle använda.

Svenska soffan.

Bara det att min soffa inte fick plats. Alltså, den gick inte in genom dörren till vardagsrummet på grund av de smala hallarna i England. De stackars flyttgubbarna försökte länge, men det var helt omöjligt! Så vi fick sälja min lilla svenska soffa, och använda den från de föregående ägarna.

Inte riktigt min stil. På bilderna ser ni även de gamla gardinerna som de hade lämnat kvar.

Tanken var att vi skulle köpa en ny relativt snart, men det drog ut på tiden eftersom vi inte varit så snabba med renoveringen. Men efter målningen och golvet äntligen var klart var det dags! Vi insåg dock snart att den gamla soffan inte skulle få plats ut genom dörren heller, så vi fick ta till drastiska medel!

Alla medel är tillåtna. Ut skulle den!

När nya soffan levererades fick de nästan inte in hörndelen. Jag fick deja vu på när de försökte få in min svenska soffa och såg framför mig att de skulle behöva ta tillbaka hörndelen till affären, men till slut så gick det! Så nu har vi äntligen en ny soffa!

Nya soffan! Med bonushund.

Ska ta bättre bilder någon dag efter jag köpt prydnadskuddar och så. Ska även fixa ny ram till ugglebilden och 1-2 canvastavlor till.


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.