Födelsedagsplaner

Har börjat fundera lite på vad vi ska göra på Elizabeths ettårsdag, och kom fram till att vi ska ha ett litet kalas där vi bjuder in hennes små kompisar. Hon har tre stycken som är mellan drygt 1,5 och 2,5 år gamla. Temat är ”svensk fika”.

Ska baka prinsesstårta och kanske lite annat. Chokladbollar kanske är bra till de små, och om jag orkar/hinner en silviakaka eller något liknande.

Kom av en slump in på någons inlägg någonstans där de skrev om barnkalas, och tydligen här i England så ger de en liten partypåse till gästerna. Hade jag ingen aning om! Jag antar att det är något de ska få när de går? Eller innan? Måste utforska detta.

Får köpa på mig några små påsar och tänker att jag fyller dem med typ såpbubblor, lite russin och en mini-bok eller något.

En del av mig vill försvenska det hela lite och ge dem i en fiskdamm, en sådan som vi hade när jag växte upp! De kan fiska upp sin partypåse!

Men är detta något Engelskt, eller har de börjat med detta i Sverige? Kan inte minnas att vi fick partypåsar med oss hem när jag var barn.

Snart 1 år :O


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.