Två År!

Idag är det exakt två år sedan pojkvännen och jag svängde in på uppfarten till vad som skulle bli vårt nya hem. Han hade skrivit på kontraktet och fått nycklarna bara några dagar tidigare, och vi hade oroat oss lite att det inte skulle hinnas innan den planerade flytten.

Resan till England tog mig tre dagar eftersom vi tog det med bil. Hunden skulle med, och England har strikta regler angående hundar på flyg, så det blev betydligt billigare. Så mamma och hennes sambo tog mig, hunden, min dator och en resväska och körde.

Vi startade på fredagen med bara några timmar, ner till Malmö där min syster bor. På lördagen körde vi genom Danmark och stannade nere i Tyskland, inte alltför långt från franska gränsen. Söndagen den 25 oktober mötte vi upp min pojkvän och hans mamma i Frankrike vid Eurotunneln. Efter en gemensam lunch bytte jag bil, sade hej då till mamma med sambo, och resan fortsatte mot England.

På eftermiddagen kom vi fram till vår nya lägenhet, och resten är historia, som de säger.

Minns att första veckan var extra jobbig. Vi hade inget internet, Robin var på jobbet på dagarna och vi hade nästan inga möbler. Mitt flyttlass kom först 1,5 vecka senare.

Men nu har det alltså gått två år. Jag fattar inte riktigt själv att jag redan bott i England så länge. Tiden går så fort ibland.


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.