Nu är det sol!

Helt plötsligt slog vädret om och det har varit över 20 grader varmt! Sommarvärme! Insåg plötsligt att Elizabeth inte direkt har några sommarkläder. Förväntade mig inte riktigt att de skulle behövas ännu, och ville vänta och se ifall hon byter storlek innan sommaren (förmodligen inte).

Vi spenderade lite tid ute i trädgården igår. Första gången i år eftersom den har varit typ helt igenvuxen. Planen var att få in någon och göra om trädgården med ny gräsmatta och en uteplats (eftersom den är väldigt ojämn, och halva trädgården är helt vildvuxen eftersom den aldrig varit iordninggjord. Förra ägarna hade lagt till den biten och hade tänkt göra parkeringsplats, så det är bara ogräs i stort sett). Men efter att ha sett hur mycket det skulle kosta (alldeles för mycket!) så har vi insett att vi kommer få ta tag i det själva.

Elizabeth tyckte i alla fall att det var jättekul att vara ute i trädgården. Ska skaffa henne ett sand och vattenbord eller något annat som hon kan ha där ute tror jag.

Senare idag ska vi åka till Swanage och ha picnic på stranden. Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder och skriva om det efteråt!

Hink och spade redo för stranden, inte mycket att gräva i hemma i trädgården!
Små fötter i gräset.
Mysigt att vara ute.

Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.