2 dagar till Sverige!

Jag har inte kunnat blogga det senaste eftersom bloggen har legat nere största delen av tiden. Tydligen har företaget där jag har bloggen haft problem, men förhoppningsvis är det löst nu.

Nu är det snart dags att resa till Sverige! Vi åker på måndag och får fira midsommar hemma. Det blir Robins första midsommar i Sverige, så jag hoppas på fint väder. Tyvärr har han bara fått en dryg vecka ledigt från jobbet, så han måste åka tillbaka till England igen redan tisdag 25 juni.

Ser fram emot att komma hem till Sverige, men inte själva resan. Det är upp emot 12 timmar på resande fot från dörr till dörr. Vilket är länge med en liten ett-åring.

För att göra resandet lite lättare har vi köpt en rese-sulky som väger lite och går att vika ihop relativt litet. Den ska gå att ta med som handbaggage på flyget till och med.

Vår nya sulky.
Ihopfälld – samma storlek som en resväska i handbaggagestorlek.

Förhoppningsvis blir det lättare på flygplatsen om Elizabeth sitter i en vagn, jämfört med att behöva bära runt på henne. När vi flugit innan har vi använt sele, men nu efter hon lärt sig gå är hon inte så sugen på det längre.

På flyget får vi även ta med hennes bilbarnstol, men det är nog sista gången vi tar med babyskyddet. Vi kommer nog behöva köpa henne en billig bilbarnstol i nästa storlek för att ha med på resor, eftersom den nya vi köpt till vår bil är alldeles för stor och tung för att ta med någonstans. (Och alldeles för dyr för att riskera att den förstörs/tappas bort!)

Vi har precis fått hennes nya bilbarnstol levererad, så babyskyddet har ju räckt ganska länge ändå! Hon kommer vara 16 månader gammal när vi kommer hem från Sverige och hon byter till nya bilbarnstolen. Vi har köpt en stol som kan rotera, så när hon ska i och ur bilen slipper man förstöra ryggen. Vilket är bra för mig som har dålig rygg redan.

Nya bilbarnstolen.

Nu är det dags att börja förbereda för resan. Behöver städa lite eftersom vi har någon som kommer och ska bo här för att ta hand om djuren, och ska även tvätta och börja förbereda packningen. Vi avslutar med en liten bild på halvsvenskan, som förhoppningsvis kommer bete sig exemplariskt på resan!


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.