Nu är vi i Sverige!

Efter en resa på över 12 timmar från dörr till dörr kom vi äntligen hem till min bror i måndags. Resan gick ändå bra, och Elizabeth var jätteduktig på flyget. Enda gången på hela dagen hon grät var när vi var på bussen mellan Bournemouth och flygplatsen (hon var trött), och när hon vaknade i bilen mellan Göteborg och min brors hus.

Hon är en van liten resenär!

Tisdagen börjades dock inte så bra när Elizabeth vaknade kl 5 och var otröstlig. Hon ville inte använda höger arm och grät om man rörde den. Det blev bättre efter några timmar, men vi kollade med vårdcentralen för säkerhets skull. De trodde att axeln kanske hoppat lite ur led, men sedan hoppat in igen. Och eftersom hon blev bättre och bättre verkar de ha rätt. Redan dagen efter använde hon armen precis som vanligt igen.

Idag ska vi handla inför midsommar, och sitta barnvakt till Elizabeths kusiner.

Lite bilder från gårdagens häng i morbrors trädgård.


Lämna en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.